Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

ADD Bandırma Şubesi'nden Bayrak” açıklaması

ADD Bandırma Şubesi

Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) Bandırma Şubesi, Diyarbakır'da Türk Bayrağı'nın indirilmesiyle ilgili olarak ülke genelindeki 400 ADD şubesinde olduğu gibi aynı gün ve aynı saatte basın açıklaması yaptı. ADD Genel Yönetim Kurulu adına Genel Başkan Tan

Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) Bandırma Şubesi, Diyarbakır'da Türk Bayrağı'nın indirilmesiyle ilgili olarak ülke genelindeki 400 ADD şubesinde olduğu gibi aynı gün ve aynı saatte basın açıklaması yaptı. ADD Genel Yönetim Kurulu adına Genel Başkan Tansel Çölaşan'ın imzasını taşıyan açıklamayı ADD Bandırma Şube Başkanı Melih Çınar, yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu basın toplantısında okudu. Şanlı bayrağımızı, siyasi iktidar kendi eliyle indirmiştir” başlığını taşıyan açıklamada, Türkiye Cumhuriyeti, tarihinde ilk kez, askeri kuvvetlerinin gözü önünde bayrağının indirilmesini seyretmiştir. Çadırdan bozma mahkemelerde, PKK'lı teröristleri serbest bırakan, açılım adını verdiği bölünme senaryosunu eksiksiz uygulayan siyasi iktidardır. Emperyalizmin kuklası terör örgütü, cesaretini iktidarın uygulamalarından almaktadır. Başbakan yardımcısı Bülent Arınç, bayrağın indirilmesini seyrettirilmeye zorlanan askerler için ‘Eğer hükümetin siyasi iradesine bağlılık olmasaydı cezası o anda verilebilirdi' diyerek, asıl suçlunun iktidar olduğunu, bu eylemlerin kendi politikalarından kaynaklandığını itiraf etmiştir” denildi.
Melih Çınar'ın başkanlığındaki ADD Bandırma Şubesi Yönetim Kurulu'nda Meral Dündar(başkan yardımcısı), Uğur Kayaalp(yazman), Nilây Oygur (sayman), Necmettin Tuncay (üye), Hülya Denizcioğlu (üye), Leyla Çetin (üye), Hasan Kartal (üye) ve Sadullah Batur(üye) görev yapıyor.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false